Fashion

Primark in Amsterdam

primark_logo_dusseldorf

Jaaaaaaaaaaaaaaaa, er komt een Primark in Amsterdam. Ik ben blij. I love it. Gister las ik het in het Parool :(http://www.parool.nl/parool/nl/4024/AMSTERDAM-CENTRUM/article/detail/3437841/2013/05/07/Primark-en-C-A-gaan-pand-delen-aan-Damrak.dhtml)

Door mijn werk als stewardess kwam ik al jaren in de Primark en heb ik er ondanks de lage prijzen een klein fortuin gespendeerd. Stond er een Aberdeen- of een Manchester-vlucht in mijn rooster, jihaaa, alle plannen weken voor het bezoek aan DE Primark. Al moet ik wel meteen bekennen dat de eerste keer dat ik er kwam ik meteen rechtsomkeerd heb gemaakt. Het was er zo druk, zo chaotisch, nog 100x erger dan de H&M. Ik trok het gewoon niet en dacht wat lopen al die mensen hier in die troep te graaien, byebye!

Maaaaaaaar inmiddels ben ik 180 graden gedraaid en heb ik mijn draai gevonden. Ik loop 1 grote ronde, prop ik mijn shoppingbag helemaal vol met alles wat ik leuk vind in verschillende maten. Vervolgens ga ik 1 keer in die joekel van een rij staan voor de paskamers en regelrecht door naar de kassa. Daarna loop ik weer een poosje met een grote boog om de Primark heen. Het kost wat energie, maar die krijg je dan ook dubbel en dwars terug omdat je al die leuke fashion voor praktisch niks hebt gescoord.

Na Almere, Zaandam, Hoofddorp en Rotterdam nu dus ook binnenkort in Amsterdam op het Damrak. (en ook een in Zoetermeer binnenkort!)

http://www.primark.nl/

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s