Lifestyle·Shop·To do

DE hippie-markt uit Ibiza naar Adam!

LDotR2014-cartel-12_02_2014Jaaaaaaaaaaa, ik kon mijn ogen niet geloven toen ik dit las. Hoe cool is dit? Als je in Ibiza bent geweest dan weet je precies waar ik het over heb. Was je er nog niet eerder? Ook dan weet je waarschijnlijk waar ik het over heb. Las Dalias DE hippie-markt van Ibiza komt een paar dagen naar Nederland en wel in de Gashouder op het Westergasterrein in Amsterdam. Leuk! Leuk! Leuk! Ik heb zelf ooit een tijdje op Formentera (het eilandje naast Ibiza) gewoond en gewerkt dus heb een mega zwak voor dit heerlijke eiland. 2 jaar geleden ging ik er voor het laatst op vakantie en heb ik de hele hippiemarkt leeg gekocht 🙂 Deze markt bestaat al sinds 1954 en is echt een begrip op het eiland. Eigenlijk is het alweer een heel commercieel ding geworden, maar de spullen die ze daar verkopen zijn zo leuk, dat dat het weer goedmaakt.

De marktlieden van Las Dalias behoren tot een hechte familie, deze hippies staan het hele zomer seizoen in Ibiza te verkopen en trekken in de winter naar exotische oorden om mooie producten te verzamelen of te maken, welke het seizoen daarop op Las Dalias verkrijgbaar zijn. Je vindt er vele sieraden, kleding, laarzen, leer en allerlei vormen van kunst. En nu is er dus ook Las Dalias on the Road! Na succes in steden als Madrid, Milaan en Marbella komt Las Dalias haar 60e verjaardag vieren op 2, 3 en 4 mei 2014 in Amsterdam. Zo’n 100 kraampjes met elk hun eigen unieke uitstraling en inrichting zorgen voor spectaculair geheel. Don’t miss it! I’ll be there for sure!

Ticket info:
– early bird tickets 8,50
– normale tickets 12,50
Verkrijgbaar op www.lasdaliasontheroad.com

Bron: foto’s

selecc_namaste_opening-2-de-261

LasDalias14

las_dalias_2

DSC08522

6 gedachten over “DE hippie-markt uit Ibiza naar Adam!

  1. Cool 🙂 Mijn zusje had het er laatst over 😀 We zijn van plan wel te gaan 😉 We wilden eigenlijk op vakantie naar Ibiza speciaal voor de Hippiemarkt. Maar nu komt het naar ons toe ^^ Joepie!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s