Fashion·To do

Barbie’s Birthday Bash

Schermafbeelding-2012-06-07-om-18_50_46It’s Barbie’s Birthday!! Neeeee, niet die Barbie van tv alias Oh oh Cherso’s Samantha. Nee, de echte Barbie. Ze is alweer 50 jaar in Nederland en wat ziet ze er goed uit… 😉 Die heeft de plastische chirurgie ook uitgevonden hoor. Anyhow, ze viert haar verjaardag dus in Nederland. En wel in Tassenmuseum Hendrikje in Amsterdam.

Vroeger was ik echt een Barbie-meisje. Bijna elke dag speelde ik met ze. Of nee, nu ik erover nadenk, om de dag eerder. Mijn broertje en ik speelden namelijk samen dus de ene dag speelden we met auto’s op het autokleed (voor hem) en de dag erna met mijn Barbie’s. Zo konden we toch samen spelen, de arme jongen haha. Tussendoor bleef het hele Barbie-circus natuurlijk wel op mijn kamer staan, zodat je het verhaal weer kon oppakken waar je daarvoor was gebleven. Wat had ik er veel en wat was ik trots op het hemelbed dat ik bezat en ook de Barbie-auto! Ik wilde ook heel graag nog het zwembad en het huis en de beautysalon en en en… 🙂 Sweet memories! Ik denk zelfs dat ze stiekem nog bij mijn moeder op zolder liggen, want weggooien dat kan natuurlijk niet.

Was je vroeger stiekem net zo’n Barbie-meisje als ik? Dan kan je vast je hart ophalen en even teruggaan in de tijd bij de Barbie-expositie in Tassenmuseum Hendrikje. Overigens kan je ook een heel arrangement boeken inclusief High-Tea 🙂 Superleuk om met je moeder, vriendin, zus of in mijn geval broer (haha!) te doen!! Tot 4 mei is de expositie nog te bezoeken.

Bron: Foto boven, Foto beneden

barbie

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s