Lifestyle·To do

Huur je eigen zwembad!

jd_Lakonia%20068%20LREen zwembad afhuren? Dat kan! Een echte? Jazeker.

Een aantal jaar geleden verraste ik mijn toemalige vriendje met een te gek verjaardagscadeau. Ik vertelde hem dat we een stukje gingen rijden. En vervolgens dat de kilometerteller op 0 moest en dat hij elke 25km een cadeautje/hint kreeg. De reis ging naar Antwerpen dus met flink wat kilometers achter de rug waren de nodige opblaaskrokodillen, flesjes water, het tijdschrijft Prive en ik weet al niet wat meer uitgepakt en nog steeds had hij geen idee wat we gingen doen. Aangekomen bij Lakonia rook hij inmiddels wel dat het iets met een zwembad te maken had, maar verder had hij geen idee dat wij de komende 2u volledig prive een zwembad, sauna, turks stoombad, whirlpool, zonnebank en regendouch tot onze beschikking zouden hebben. Bij het openen van de deur naar ons zwembad was hij dan ook zeer aangenaam verrast. Het zag er ook echt te gek uit. Een soort grot, heel romantisch en mooi verlicht. Lakonia 3 was van ons. En wat was het heerlijk. Er was een soort schacht ingebouwd met een belletje waarmee je cocktails, flessen champagne en ander lekkers kon bestellen. Je bestelde via de intercom en als het klaar was hoefde je alleen de schacht te openen en daar stond het dan.

Wat een luxe en heerlijkheid! Na 2u poedelen, sauna’en en genieten hadden we inmiddels behoorlijk trek gekregen. We hadden daar ook wat kunnen eten, maar in Antwerpen zijn natuurlijk genoeg leuke tentjes, dus zijn we de stad ingegaan. Om vervolgens totaal relaxed en rozig naar huis te rijden. (als ik het nog eens zou doen, zou ik lekker een hotelletje huren!)
jd_Lakonia%20001%20LR
Je hebt bij Lakonia ook nog 2 andere vertrekken, die stuk voor stuk ook zeer de moeite waard zijn. Wij deden het met z’n tweeen, wat natuurlijk heerlijk romantisch is. Maar je kunt het ook met groepen tot 35 personen afhuren, waardoor je echt een te gekke ruimte voor een beachparty, bachelorsparty of kinderfeest creëert.
jd_Lakonia%20105%20LR

Klik hier om je eigen zwembad te huren

Een gedachte over “Huur je eigen zwembad!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s