Beauty·Food·Health·Lifestyle

My Victoria’s Secret body, expected May 2015

Victorias-AngelsJongens ik heb een vurig verlangen, een grote wens of een onmogelijke droom die uit MOET komen. Wil je hem horen? Komt ie: Ik wil ooit een Victoria’s Secret Body! Ja, wie niet hoor ik je denken… Hahahahaha… Dat is onmogelijk… Dat kost je veel tijd… Veel geld… En zij hebben zo’n lichaam, omdat zij een heel team aan deskundigen (personal trainers, dermatologen, visagistes, kappers, dietistes, stylistes etc) om zich heen hebben. En… En… En…

En ja het klopt helemaal! Zucht… Helaas! Maar! Je moet je doelen zo hoog mogelijk stellen toch? Bijstellen kan altijd nog, afzwakken ook, maar je moet gaan voor het allerhoogste doel. Ik ben momenteel zwanger van mijn tweede kindje en 30 jaar oud. Ik heb nog nooit een lichaam gehad wat ook maar enigszins leek op dat van Doutzen, Candice of Adriana. Wel kon ik met mijn maatje 38 nog redelijk onopvallend door het leven gaan. Maar nu ik zwanger ben en de kilo’s eraan vliegen merk ik steeds meer dat ik verlang naar een lijf waar ik trots op ben. Eentje waar je mee pronkt in plaats van dat je hem stiekem probeert te verstoppen. Een bikini dragen zonder dat je je schaamt, rondhuppelen op het strand zonder zorgen, niet altijd je handen voor je buik als er zittend een foto van je wordt gemaakt, die onderkin of dikke kop als de foto uit de verkeerde hoek wordt genomen, die zijkantjes die boven je spijkerbroek eruit hupsen. Naja ik kan nog wel even doorgaan! Ik zou zo graag een keer hier allemaal niet mee bezig zijn.

Daarom heb ik besloten na de bevalling van mijn tweede kindje in mei ga ik mij focussen op mijn nieuwe gezonde, strakke en slanke lijf! Uitgangspunt is DE ULTIEME Victoria’s Secret-body. Ik wil veel sporten/trainen en gezonder en verantwoorder gaan eten. C’est tout.

Victorias-Secret-Fashion-Show-2012

Nu vroeg ik mij af zijn er meer mensen die met mij dit doel willen stellen? As in; zullen we het samen doen? En hebben jullie tips? Niet de standaards tips, maar juist DIE tips voor mensen met weinig tijd (door baan & kids bijvoorbeeld), zonder enorm budget, maar wel met de ijzeren wil om te veranderen! Die tips zoek ik… So shoot! Ik zal jullie meenemen in mijn reis naar dit lichaam en als de tijd daar rijp voor is misschien wel foto’s posten van de veranderingen. Maar nu zoals vermeld eerst gezond mijn zwangerschap uitzetten en daar horen afvallen en veel sporten nou eenmaal niet bij!

Keep you posted!

Bron: foto boven , foto beneden

4 gedachten over “My Victoria’s Secret body, expected May 2015

  1. There is visibly a bundle to realize about this. I assume you made certain nice points in features also. aeeebkeebefk

  2. wat een top doel!! hier hard aan het trainen en al heel blij dat het niet meer maatje zeekoe is 🙂 er zijn heel veel leuke apps (7minuteworkout bijvoorbeeld) die je snel thuis kunt doen, ieder moment van de dag, en meedoen met een maandelijkse challenge werkt ook goed.. maar eerst genieten van je zwangerschap! succes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s