DIY·Lifestyle·Shop·To do

Shop tip in Groningen: Søstrene grene

sostrene-grene-winkelSoms loopt het noorden van Nederland gewoon voor op de rest. Seriously? I can hear you thinking. Maar echt. True! In Groningen hebben ze namelijk een vestiging van de Scandanavische keten Søstrene Grene!! I love this store! Naast het feit dat Groningen echt een hartstikke leuk stad is, is dit absoluut nog een plus om een keer naar Groningen te gaan.

Even een klein stukje historie van deze fantastische winkelketen;  Søstrene Grene is Deens voor Gezusters Grene. Grappig, het zit ook praktisch naast de Drie Gezusters in Groningen, toeval bestaat niet. In 1973 is de eerste Søstrene Grene opgericht door de zusjes Anna en Clara in Aarhus (Denemarken) en sinds 2012 is de winkel ook in Nederland vertegenwoordigt. Ze hebben inmiddels ruim 50 winkels over de hele wereld, maar helaas nog geen webshop :(. Je kunt deze winkel een beetje vergelijken met de Flying Tiger, maar dan anders haha.

In dit shoppingparadijsje vindt je allerlei eigen merk producten van over de hele wereld. In gave designs en allerlei kleuren, vormen en geuren worden ze aangeboden in schattige houten kistjes. Producten als sleutelhangers, bekers, DIY-items, snoepjes, thee, servetten, telefoonhoesjes, opbergdoosjes etc etc etc zijn slechts een kleine greep uit het uitgebreide assortiment! De producten worden zoveel mogelijk verkocht zonder verpakking zodat je bijna alles kunt aanraken en natuurlijk besparen ze daarmee ook kosten en het milieu. (ik hou van dit soort goede iniatieven!) Elke week komt er een nieuwe lading aan producten in de winkel zodat er altijd wat nieuws te spotten is. Het is echt zo’n heerlijk rondneus-winkel. Kortom echt eens bekijken!!!

sostrene gren84 sostrene grene1 sostrene grene2 sostrene grene6 sostrene grene5 sostrene grene7 sostrene grene4 sostrene grene3

En ben je nog niet overtuigd? Bekijk dan eens hun Instagram, Facebookde officiele website of bekijk dit filmpje voor een beter beeld:

Blog Livwow heeft heel veel shoplogs van de Sostrene Grene, leuk om te checken!

Bron: foto’s

Een gedachte over “Shop tip in Groningen: Søstrene grene

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s