Inspiration·Kids·Lifestyle·Personal

IK WIL een glijbaan IN huis!

cherrys-favourites-in-house-slide-10Onlangs ben ik verhuisd naar een echt grote mensen huis. Komend vanaf 60m2 woon ik nu voor mijn gevoel in een paleis. Met een garage, een zolder, een kantoor, slaapkamerS (jawel meer dan 1!), tuin met trampoline etc. In mijn ogen een paleis dus. Een koninklijk paleis zelfs haha! Nu hebben we boven onze garage een soort ruimte waar we ooit nog 2 slaapkamers van kunnen maken, maar dan moet er wel eerst daglicht gecreeerd worden, want nu is het een soort hol. Een hol met een schuin dak dat te bereiken is met een vlizotrap. Zo’n eng trapje, weet je wel? Nu heb ik een droom. Yes I have a dream. Ik ben misschien wel een soort van kinderachtig, maar ik zou zo graag een glijbaan in mijn huis hebben. Dat je ‘sochtends je bed uit springt en naar beneden glijdt, in plaats van sjokkend naar beneden over de trap. (Overigens heb ik ook nog een gewone trap he, daar heb ik het nu over? Niet alleen die vlizotrap. Kan je nagaan hoe groot mijn huis wel niet is ;-).

Anyhow, ik wil naar beneden glijden, zo mijn schoenen in. Ik wil mijn kids roepen voor het eten en dat ze dan stuk voor stuk aan komen glijden. Ik wil samen met mijn vriend wedstrijdjes wie het snelste kan glijden doen. En en en… Je hoort t, ik ben gek. Gestoord. Prettig gestoord. Want kijk! Er zijn meer mensen zoals ik. Pinterest staat er vol mee!! Mijn oh zo geliefde Pinterest, snapt mij. Dus lieve mensen, mijn project voor 2015 wordt: de glijbaan. Als het af is, zal ik hem met jullie delen. Die vlizotrap eruit, de glijbaan erin. Voorlopig blijft het nog even bij wegsmelten en daydreaming bij het zien van volgende foto’s. Die overigens allemaal afkomstig zijn van mijn Pinterest-bord: House of Dreams.

Ps: ik wil eigenlijk ook zo’n hangstoel, een jacuzzi en een tipi-tent. Misschien kan ik beter in een Neverland van Peter Pan, ChimpieChamp of Ballorig gaan wonen.

 

 

 

2 gedachten over “IK WIL een glijbaan IN huis!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s