Personal

Top 5 best gelezen artikelen 2014

Top-5-Lists-cherrys-favouritesJoehoe! Happy New Year! Als iedereen elkaar geluk wenst op 1 januari dan doe ik het toch lekker op 4 januari :). Ik hou wel van ietsjes anders dan anders. En en en, het is zeer zeker niet minder gemeend natuurlijk. May all your dreams come true! Of leg de lat niet te hoog, maar ga er in ieder geval voor eentje. Zoals je inmiddels weet is mijn goede voornemen voor 2015: de glijbaan 🙂 en niet te vergeten mijn toekomstige Victoria’s Secret body verwacht medio mei dit jaar. (!!!) (#nogflinkwatwerkaandewinkeldus). Al denk ik na het zien van de laatste show in december dat ik dit doel misschien enigszins moet gaan bijstellen, maaaaaar ik ga er nog steeds voor en we gaan de goede kant op! (asap een update).

Vandaag neem ik even kort de tijd om de populairste artikelen van Cherry’s Favourites in 2014 met jullie te delen. Velen van jullie zullen denken huh, ik ken je site pas net, nu al een een top 5? Yep, stiekem werk ik namelijk al een tijdje aan deze blog. Ik wilde jullie namelijk wel echt iets kunnen laten zien voordat ik het wereldkundig zou maken en dus is er zeker wel een TOP 5 :). You don’t care? Mag ook 🙂 Klik maar even hier, zo hoppatee, weg hier, genoeg leuke andere artikelen om te lezen :).

De drukste dag voor Cherry’s Favourites in 2014 was op 2 december. Op deze dag zette ik namelijk voor het eerst een link vanaf mijn persoonlijke Facebookpagina naar Cherry’s Favourites, omdat ik een artikel had geschreven over Sinterklaas Surprises. In heel 2014 verschenen er maar liefst 61 berichten op mijn CF’s. Ennnnn goed nieuws! Dat worden er alleen maar meer in 2015. Het plan is om uiteindelijk dagelijks een nieuw artikel te posten, inspiratie genoeg namelijk, alleen tijd… zucht… tijd is zo schaars in mijn drukke leventje… Maar er wordt aan gewerkt!

Dan nu, tromgeroffel, de 5 populairste artikelen op een rijtje:

9200000015511919

1. Het enige echte kleurboek voor volwassenen

Mega enthousiast was en ben ik over mijn eerste echte volwassen-kleurboek. Heel Nederland inmiddels, want de kleurboekenmarkt is inmiddels aardig uitgemolken. Overal en nergens duikt er een kleurboek op!

LDotR2014-cartel-12_02_2014

2. DE hippie-markt uit Ibiza naar Adam!

I love Ibiza, maar wie niet 🙂 Zo blij was ik dan ook dat de hippie-markt Las Dalias dan ook naar Amsterdam kwam.

20140419-230830.jpg

3. Xenos waterkan

Nog steeds een absolute musthave voor komende lente/zomer. Doet het goed bij elke bbq, picknick of verjaardag!

spd_20121201130752_b

4. Musthave: Aviator met blauw/groene glazen!

Tsja, dit artikel schreef ik in 2013, maar blijkbaar wisten mensen het artikel in 2014 pas echt te vinden. Inmiddels vind ik dit niet meer een echte musthave, je zag ze overal deze zomer. Op naar nieuwe zonnebrillen trends voor de zomer van 2015 🙂 Nu al zin in!!

25df3394b2dca107c30ba2f22d11f8c6

5. 23 ideeen voor een te schattige baby/familyshoot

Smelt. Bij het bekijken van deze foto’s smelt ik keer op keer. Hoe lief. Hoe schattig. Aaahhhhh… Inspiratie opdoen is altijd fijn voor een toekomstige shoot, dus doe er je voordeel mee.

Dat waren ze! Voor 2014 dan! Op naar een blog vol met artikelen in 2015. Er zijn zoveel leuke dingen om over te schrijven, zoveel leuke dingen om te doen, om te zien, om te proeven en wat al niet meer. Can’t wait 🙂

Tot snel!!! 🙂

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s