Beauty·Health·Inspiration·Lifestyle·Personal

Hello Kate, bye Doutzen

IMG_3682.PNG

Hallo januari! En hallo bijna mei 🙂 Herinner je het artikel over mijn toekomstige Victoria’s Secrets body nog? En vervolgens het artikel over de stap die ik nam om mee te doen aan het Personal Doutzen Kroes Body Plan? Ik heb jullie een update beloofd. So here it is! Nu is op mijn eten letten en sporten misschien niet helemaal Cherry’s Favourites, maaaarrrrr GOOD NEWS! Dat begint het zo langzamerhand wel te worden, want het gaat hartstikke goed! Door het boeken van resultaat (-7 zwangerschapskilo’s in 3 maanden tijd inclusief december!!!) ben ik hartstikke gemotiveerd. Ik hoor je denken hoeveel kilo moet eraf dan? Nou uhhh veel! Ik hoor helaas niet in de categorie ‘amper aangekomen tijdens mijn zwangerschap’ of ‘kon mijn eigen kleding vrijwel direct weer aan’. Nope. Helaas. Ik kwam bijna 25 kilo aan!!! OMG! Ja, dat kan dus ook. En nee, ik at echt niet de hele dag van die heerlijke tomsoesjes, brokken chocola en bakken met kaneelijs. (maar ik wilde het wel 🙂 hihi!) Anyhow, die kilo’s moesten eraf en het grootste deel, ruim 15, ging vanzelf. TOP! Die laatste 10 niet dus. Maar nu nog maar 3 en dan ben ik weer Cherry. Oldskool Cherry. Nog niet Cherry’s Favourite, daarvoor wil ik er natuurlijk nog een paar. Daarvoor ben je nu eenmaal een vrouw. Toch?

Maar het gaat heel goed! Ik kleur natuurlijk ‘dieet & sporttechnisch’ niet altijd binnen de lijntjes, zeker met die december-maand die mijn goede gedrag behoorlijk dwarsboomde. Maar zoals mijn Personal Body Plan coach schreef: je wordt NIET dik tussen kerst en oud&nieuw, maar tussen oud&nieuw en kerst! Juist! En zo is het. Dus ‘december just left the building’ en het resultaat -0 kilo, maar ook +0 kilo, voor de december-maand, is helemaal goed! Thumbs up for me!

Nu is het alweer januari en het normale leven weer in volle gang. De energie om te gaan sporten is soms ver te zoeken. Een peuter en een baby, een drukke baan, een sociaal leven, (onaf)gebroken nachten en een huishouden, tsja sporten bungelt dan achteraan in dit prioriteitenlijstje. Niet goed! Niet goed! Maar het bekijken van dit soort resultaten (echt even checken, mega motiverend!) geeft weer de nodige dosis power om weer door te gaan. Dus het komt allemaal goed 🙂

Overigens heb ik na het zien van de laatste Victoria’s Secret show, en oh wat was die weer mooi en ubermotiverend, mijn droom, een Doutzen Kroes body, aangepast. Ik vind haar prachtig, echt, maar ik ben een beetje verliefd geworden op het mooie vrouwelijke lichaam van Kate Upton. Die liep helemaal niet mee, nee klopt. Maar ik kwam laatst (volgens mij op Facebook) prachtige (niet ordinaire) foto’s van haar tegen en wauw she’s gorgeous! En veeeeeeeel meer haalbaar voor mijn curved body-licious. Dus: change of plan, maar zeker niet minder ambitieus als je het mij vraagt.

So be aware; als je in mei een Kate-Upton-look-a-like (maar dan met bruin haar, een rommelige paardenstaart, kind 1 op de linkerheup en kind 2 op de rechterheup, zonder zichtbaar decollete tot op de enkels, maar gewoon aangekleed en verder copy-paste ;)) door de straten ziet lopen, knipper dan even met je ogen, check again, IT’S NOT KATE IT’S ME! Cherry! 🙂 Mag je dan best zeggen, wauw you sooooooo good 😉

Wishful thinking 🙂

IMG_3697.JPG
Bron foto

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s