Inspiration·Lifestyle·Personal

Volwassen zijn is NIKS aan

Cherry wil niet volwassen wordenHet is zo. Ondanks dat ik moeder ben, een vriend (NOG niet MAN dat scheelt ;), een baan, een auto en een huis heb zit het echte volwassen worden er bij mij gewoon niet in. Ik het heus wel geprobeerd: elke dag mijn huis opruimen en schoonmaken, netjes het nieuws volgen, op tijd naar bed gaan en weer vroeg opstaan, bij binnenkomst mijn schoenen uit doen, tandenpoetsen voor het slapengaan, handen wassen na het plassen, niet op het bed springen, rustig de trap oplopen, elke dag gezond en verantwoord eten, lief lachen naar iedereen, me rustig aan de snelheid houden op de snelweg, een grote-mensen-baan, het GOEDE voorbeeld geven… MAAR IK VIND HET ALLEMAAL ZO STOM!!! Ik word zoveel enthousiaster van het idee dat ik binnenkort misschien een echte glijbaan in mijn huis heb. Of een speelkamer/zolder ga maken met een megaballenbad. Of dat ik lekker mozaiek kan stoepkrijten op het erf van ons ‘landgoed’ (hahahaha gewoon op straat voor ons huis hoor, maar dat klinkt zo suf). Of dat ik nog steeds lekker veel hoger kan springen op de trampoline dan mijn dochter. Dat ik Frozen stiekem echt heel erg leuk vind ook al bekijk ik hem voor de honderdste keer. Of Madagascar of Rapunzel. Oh en kinetisch zand, ‘supersand’, I love it! En dan die kleurboeken voor volwassenen!!! Ik was de eerste die hem in huis had, maar ook nog steeds niet ‘af’ heeft. Snik. Omdat ik het zo druk heb met volwassen zijn.

Het liefst had ik ook gewoon van die vrolijke hertjes-kleding aan van Mim-Pi en ging ik elke dag geitjes aaien in mijn knalroze Zandkasteel-laarsjes. YES! En als ik dan zo nodig moet opruimen, dan wel graag met keiharde muziek en gekke dansjes. En ik wil best af en toe het nieuws volgen, ook al word ik er 9 van de 10 keer alleen maar verdrietig van, maar dan is het maximaal haalbare wel het Jeugdjournaal, dat snap ik tenminste. En dat vertellen ze ook nog een beetje luchtig en leuk. Daarnaast eis ik dat het eten van een chocolade-paashaas of een zak chips een prima avondmaaltijd is en dat het dragen van twee verschillende sokken gewoon nieuwe mode wordt (dat scheelt een hoop tijd!!). En zo kan ik nog wel door en door en doorgaan.

Oh ja de essentie van dit verhaal. Ik heb er even over nagedacht, maar ik heb geen idee. Het is gewoon even lekker om tegen de volwassenheid aan te schoppen en me te verschuilen achter het feit dat ik zo graag nog even klein had gebleven (met de kennis van nu). En wie vind volwassen zijn nou echt serieus leuk? Niemand toch… Tell me… Wat is jouw meest onsuccesvolste volwassen eigenschap?

 

 

4 gedachten over “Volwassen zijn is NIKS aan

  1. Oh vroeger wilde ik altijd volwassen zijn nu wil ik het best weer even inleveren. De rekeningen betalen kan ik missen als kiespijn, schoonmaken in huis.. verschrikkelijk, gelukkig doet mijn vriend het meeste. 😉 Ik doe de was,, dat vind ik dan weer niet erg 🙂

  2. Het is grappig maar sad om je blog te lezen. Het moment dat ik er in mijn ouderlijk huis er definitef doorheen zit maar niet weg kan is aangebroken.
    Ik zou bijna kunnen zeggen dat ik volwassen wil worden (zodra ik uit huis ben btw) maar… het is het moment nog niet of zoiets? Ben vandaag voor het eerst een bezichtiging gaan doen in Arnhem en ik voelde me zo goed als thuis.. helaas was het niet zo rooskleurig als dat ik het zag.

    Misschien was het meant to be (wooehhh) en misschien gewoon puur toeval dat ik je blog heb gelezen. het heeft me wel even een opkikkertje gegeven wanneer ik die nodig had.

    Thank you! ❤

    1. Wat bijzonder! Ik geloof in meant to be! Absoluut. En als een huisje niet goed voelt, niet doen… Je weet het meteen wanneer het juist is. Succes! En ik ben allang uit huis hoor, maar nog steeds niet volwassen… so take it easy 😉

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s