Fashion·Lifestyle·Shop·To do

Shoplog Sostrene Grene

sc3b8strene-grene-logoCan you believe it… Ik was dus gewoon bij de Søstrene Grene in Groningen dit weekend. DE SØSTRENE GRENE. The one and only. Jihaaaaaa. Waarom al die hoofdletters enzo Cherry? Ben je enthousiast of zo? Yes I am, want deze winkel stond zo ongeveer bovenaan mijn verlanglijstje to visit EVER. Why? You’ll see. Deze vrolijke, zeer betaalbare, hippe Xenos / Action / Expo / Hema / FlyingTiger-combi verkoopt te gekke spulletjes. Ze hebben maar één vestiging in Nederland, Groningen dus. En omdat ik best wel boel fan ben van hun assortiment en bijbehorende prijzen schreef er al eerder een artikel over waarin ik je deze winkel uitgebreid showde. Check it out als je benieuwd ben naar de looks van deze winkel.

Anyhow, afgelopen weekend was het dus zover en verbleef ik fijn in Groningen. Ik ben niet speciaal voor deze winkel helemaal naar het hoge Noorden afgereisd, nope, ik heb hier namelijk ook hele lieve vrienden wonen die ik ging bezoeken. Dat ik dit bezoek kon combineren met de Søstrene Grene was natuurlijk wel extra bonusmateriaal. Wat een feest! Ik werd ook zeker niet teleurgesteld en kocht van alles! Eigenlijk wilde ik nog wel veel meer, maar heb mezelf een halt toegeroepen. Zie onderstaand filmpje en de foto’s voor mijn nieuwe aanwinsten (mocht je de onderschriften niet kunnen lezen, scroll even over de foto’s, dan poppen ze omhoog en zie je de bijbehorende prijzen).

View this post on Instagram

#Shoplog #Sostrenegene #Groningen

A post shared by Charissa (@charissawashere) on

Ben jij weleens bij de Søstrene Grene geweest? En wat was jouw ‘favourite’? Let me know! Check trouwens als je het leuk vind hier hun websiteFacebook-pagina en ze zijn ook te volgen via Instagram!

 

 

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s