Lifestyle·Travel·Vlog

Droombaan: mag ik Floortje Desssing opvolgen? (+ allereerste travelvlog!!!)

3opreisfloortjeFloortje Dessing haar job. Wow! Dat is jarenlang echt mijn ultieme droombaan geweest. Reizen en presenteren. Mensen entertainen, vertellen over de wonderen van de wereld en ondertussen zelf je hele ‘bucketlist’ afwerken. Ik wist al vroeg dat ik de spotlights best wel leuk vond. Ik zat al jong op een musicalvereniging, deed wat modellenwerk (als klein meisje), begon te figureren, deed parttime een professionele theateropleiding, belandde in de vijver van Reinout Oerlemans achter de schermen bij Eyeworks, hopte door naar een theater van Joop Vd Ende and then the bug hit me: het reisvirus. Prive, voor stages, zomerbaantjes en later als stewardess… Wauw de wereld is soms echt prachtig! Ik wil het vertellen, ik wil het delen, ik wil het ze laten zien… En Floortje deed dat. Niet alleen Floortje trouwens. Ook Chris, Geraldine, Dennis en de andere BNN-reisfanaten. Me too guys! I want it. I really do!!! Maar ik dacht tsja dat wil toch iedereen. Dat ga ik nooit bereiken, omdat… 1001 redenen waarom niet.

Tot vandaag! Want deze youtube-addict heeft ontdekt dat er heel veel semi-profs en amateur-Floortjes op het net zijn. En dat die lat en drempel stukken lager ligt dan voor ‘the real thing on national tv’. Ik heb het over de zogenaamde vloggers. Bloggers schrijven, maar vloggers filmen. Ze maken video-logs. Ja! Dat is het! Dat is iets voor mij… Toch? Of niet? Eigenlijk vind ik het doodeng en ook mega awkward, maar het is wel misschien wel een soort van mijn droombaanachtig-iets? Reizen & presenteren, net als Floortje. 

Dus… Tromgeroffel… Hierbij presenteer IK jullie mijn allereerste youtube-filmpje ever en tevens eerste vlog… ‘A Dutch Girl in Hangzhou, China’.

Ik ben natuurlijk heeeeeel erg benieuwd naar jullie reacties, kritiek, aanbevelingen en gewoon wat jullie ervan vinden. Het is zoals gezegd, de allereerste keer en ik moet nog veel leren, maar als jullie het leuk vinden ga ik dat zeker doen!

Veel plezier met kijken en wie weet tot snel… Follow your dreams peeps. X

Ps: ssssssoooooo spannend 🙂

Kun je het filmpje niet zien klik dan hier: Travelvlog 1: Hangzhou, China

2 gedachten over “Droombaan: mag ik Floortje Desssing opvolgen? (+ allereerste travelvlog!!!)

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s