Lifestyle·Personal

Three Things

IMG_7991Nu al geen inspiratie meer dat je aankomt met een tag Charissa? 😉 Nee hoor, liebe leuten, inspiratie genoeg, maar ik merk dat persoonlijke artikelen heel goed in de smaak vallen en daarom vond ik het wel leuk om deze tag voor jullie in te vullen.

Voor de mensen die niet weten wat een tag is? Een tag is eigenlijk een vragenlijst die je invult. Bij deze ‘three things tag’ moet je overal drie dingen noemen. Zo simpel is het. Vind je het leuk om na het lezen hem zelf ook in te vullen, doe, leuk! Laat maar achter in de comments!

Drie dingen in mijn tas

Oef meteen meteen bij de eerste al dikke vette fail. Ik neem bijna nooit een tas mee. Prop het meestal in m’n zakken. Ben namelijk zo blij dat ik verlost ben van de luiertas nu ik niet meer met baby maar met dreumes op pad ben. Soms ontkom ik er natuurlijk niet aan hoor, dan prop ik mijn spullen gewoon in de luiertas. Anyhow komt ie, de drie dingen in mijn ‘tas’ dus 🙂

– Mijn telefoon: zonder mijn Iphone ben ik nergens. Totally lost. Ik gebruik vooral whatsapp, google maps en de belfunctie als ik onderweg ben en verder maak ik miljoenen foto’s gedurende de hele dag (en een klein beetje social media natuurlijk).

En zo staat deze beauty cateye

– Zonnebril: tegenwoordig is het zelfs zo erg dat ik op een regenachtige dag zelfs met zonnebril op mijn neus de deur uitga. Dit is natuurlijk voornamelijk omdat ik niet herkend wil worden (dat snap je! ;)), maar daarnaast ook vanwege de lichtgevoeligheid van mijn ogen. Kraaienpoottechnisch is het natuurlijk ook best wel verstandig.

– Portemonnee: ik heb altijd mijn portemonnee bij me of in ieder geval mijn pinpas en wat contant geld. Een verstandige meid is op de toekomst voorbereid. Tenzij mijn vriend ook mee is, dan laat ik geheel traditioneel mijn betaalmiddelen thuis (lang leve de gezamenlijke rekening ha!).

Drie dingen op mijn bureau

Haha, mooi deze. Ik durf even geen foto te maken van hoe mijn bureau er nu eigenlijk uitziet. Ik heb wel een bureau sinds kort en het ligt vol met spullen die allemaal nog geordend moeten worden in dit kantoor. Deze drie liggen er in ieder geval altijd.

– De Imac: telt dat eigenlijk? Compleet met twee toetsenbord en drie muis. Zoooooo. Klaar. Drie toch? 😉 Geen bureau zonder computer anno 2015 toch? Wat moet je anders achter je bureau doen…

7f9a37daafacae566599c977da2baec7

– Fotocamera’s: er valt altijd wel een foto of een filmpje te uploaden van een mooie reis die ik gemaakt heb of weer eentje van een mijn kiddo’s en dus hou ik die altijd bij de hand.

– Printer: een printer?! Zijn er nog mensen met een printer in huis tegenwoordig? Yep! C’est moi. Kwam doordat vriendlief een tijdje vanuit huis werkte, toen konden we niet zonder. Best handig hoor een printer thuis. Heb vaak visite omdat ze even iets komen printen :).

Drie favoriete meubelen bij ons thuis

Ik vind natuurlijk alles mooi, heb niet voor niks mijn huis zo ingericht 😉 maar als ik dan moet kiezen.

woonloods1-eames-schommel-stoel-wit

– Schommelstoel Eames: was ooit bedoeld voor de babykamer, maar ik kwam al heel snel achter dat ik ’s nachts dan niet lekker met mijn hoofd ergens tegenaan kon leunen. #fail. Dus nu staat die te pronken in de woonkamer. En daar is hij wel welkom.
– Bed: ‘cause this is the place where all magic happens! Ha! Of niet dan mensen? En met magic bedoel ik dan slapen of vooral het NIET slapen van de afgelopen drie jaar. Slapen zou pas echte MAGIC zijn. Verder is het oprecht het aller aller aller lekkerste bed waar ik ooit in heb gelegen. Love my bed! Ik heb de boxspringombouw van Ikea en dan het door de Consumentenbond als beste getest van 2014 matras van Norma Solara. Een Combispring traagschuim matras. Aanrader!

IMG_7975

– Witte speelgoedkist: homemade! Wil je zo’n kist kopen moet je flink wat apenootjes meenemen, zo duur. Dus maakte vriendlief hem zelf. Paar planken steigerhout op maat gezaagd, hoogglans wit gelakt en stel kekke wieltjes eronder. Tada! Speelgoedkist!

Drie favoriete fruitsoorten

– Mango: I love mango! Mango is voor mij net snoep. Jammer alleen dat ik nog steeds niet de ‘easy peasy’ manier heb uitgevonden om ze te ontdoen van hun velletje zonder dat de mango ‘all over me’ zit… Desalniettemin eet ik ze, het liefst zo vaak mogelijk.

Клубника

– Aardbeien: goddelijk, maar alleen in de zomer. De Hollandse variant graag.

– Banaan: banaan is gewoon altijd goed. Het vult. Het is zacht. En hij is vooral makkelijk te pellen. Ik hou van gemak!

Drie blogs die ik dagelijks bezoek

Ik bezoek heel veel blogs dagelijks! Of wekelijks, want niet iedereen post dagelijks. Deze drie kijk ik in ieder geval heel vaak:

mascha

– Mascha van Beautygloss: maar eigenlijk volg ik meer haar vlogs op vloggloss. Love, like Mascha very much!

Sanny Verhoeven: Sanny is leuk! Sanny is altijd op zoek naar geluk. En daar maakt ze hele leuke filmpjes over.

Your Little Black Book: als je even niet meer weet wat te doen in Amsterdam. Dan is daar Anne van YLBB, alle nieuwe restaurants, hotspots, events & shops somt zij voor je op zodat je precies weet waar je moet zijn.

Drie liedjes die ik niet uit mijn hoofd krijg

Oh jee, ik en muziek. Noem een artiest en ik ken hem niet. Noem een liedje en ik ken hem ook niet. Mijn zwarte gat. Maar! Zing een liedje of neurie en NATUURLIJK ken ik hem. Er zit ontbreekt een soort schakeltje in mijn hersenen die de link legt tussen beiden. Hetzelfde geldt voor films trouwens. Helaas pindakaas. Er is echter een liedje dat kan ik dromen!

– Oma’s aan de top – K3: ja dan krijg je dus dit soort dingen. Dit kan ik dan namelijk weer wel onthouden. HELAAS. Kan er ook niks aan doen. Je bent mama of je bent het niet ;). Oma’s aan de top, feesten kan niet op, met oma’s aan de top. Omaaaaaaaaa, mijn lieve omaaaaaaaaaa… (elk autoritje begint hiermee, party party op de achterbank!).

En verder vergeet ik blijkbaar alles, dus moet ik jullie het antwoord verschuldigd blijven. Sorry!

Drie dingen waar ik op dit moment aan denk

– ga ik die reep Tony’s Chocolonely met zeezout nu echt helemaal in een keer opeten? Nee toch? Gnagna wat denk jij?!

– eindelijk een beetje zomer mensen. It was about time!

– dat ik echt echt echt een keer tijd moet maken om mijn nagels te lakken, they look like shit.

Drie bloggers met een leuke persoonlijkheid

Ik ken helemaal geen bloggers persoonlijk. Alleen me, myself and I. Dat zijn er weer drie. Goh wat een makkelijke tag dit. Maar gebaseerd op hun online imago denk ik dat deze dames mij wel liggen:

Unknown

– Joyce & Scarlet: van de blog ikvrouwvanjou. Een knap lesbisch koppel met een hilarische lifestyle blog. Ik val niet op dames, maar toch kijk ik hun video’s en lees ik hun blog graag. Deze twee meiden zijn echt heel grappig en lief. Dus denk ik dat ze vast en zeker een heel goede persoonlijkheid hebben. Haha mijn mensenkennis is fantastisch ;).

– Des: van Desschrijft. Zij is denk ik de grappigste persoon on the web. Love her… In alles wat ze doet en schrijft. Dus ook van Des denk ik dat ze een toffe personality heeft.

– Oef en nog eentje? Cherry natuurlijk van Cherry’s Favourites. Beter bekend als Charissa. Die ken ik tenminste. En hoe? Tot vervelends aan toe. Zij heeft een persoonlijkheid om jaloers op te worden. Uch. 😉

Drie favoriete sporten

Jongens wat een vervelende vragen allemaal. Mijn drie favoriete sporten? Om te kijken? Geen. Tenzij het een heel belangrijk evenement is en er een feestje of bbq aan verbonden is. Dan kijk ik maar wat graag. Om te doen? Sssstttt ik doe momenteel helemaal niks aan sport. Wat ik graag zou kunnen? Oh zoveel! Maar goed komt ie:

– Hardlopen: haha! Hardlopen, laatste keer dat ik mijn schoenen zag is zeker een jaar geleden. Ooit liep ik de Dam tot Damloop. Zelf drie keer. Een keer zonder te trainen, een keer zonder dat ik het wist zwanger en een keer drie maanden na mijn bevalling. Stiekem vind ik het wel leuk, maar moet ik even ergens weer dat geheime knopje AAN/UIT zoeken in mijn hoofd. Waar zit die ook alweer?

6a969ac17c1b57d94d887f70085d1fe8

– Skien & Snowboarden: ja! Ik wist het. Er is heus wel een sport die ik leuk vind en waar ik nog best wel goed in ben. I love wintersport! En zeer zeker niet alleen voor de apres-ski. Van ’s ochtends negen tot de laatste lift ’s middags. Count me in. Laatste jaren door zwangerschappen en kleine baby’s even op een laag pitje, maar ik gok dat ik in 2016 wel weer een piste’tje meepak.

– Tennis: vond ik vroeger echt heel leuk. Heeft even op een laag pitje gestaan, maar nu draaien de gesprekken in mijn omgeving steeds weer vaker om tennistoernooien, verschillende soorten rackets en ace. Denk dat ik binnenkort mijn racket weer eens uit het stof haal. Is toch echt wel een heel leuke sport!

Drie dingen waar ik gelukkig van word

Als je geen zin hebt in een kwijlverhaal moet je deze alinea even overslaan. Dit is echt heel erg soft allemaal…

– Mijn gezin: tsja hoeveel clichés wil je horen. Ik ben heel happy met mijn lieve vriend en twee toppers van kids. Ondanks de slapeloze nachten, poepbroeken, zindelijkheidstrainingen, honderd keer hetzelfde zeggen en weet ik veel wat niet meer door, love them!

quote-about-travel-0161

– Reizen: met stip op twee. Reizen maakt me zo blij. Een andere wereld, uit je comfort zone, op ontdekking, alles lijkt spannend (zelfs de supermarkt), andere cultuur, de geuren en vooral ook het eten! Eten over de hele wereld. Dat is echt het meest heerlijke van al het reizen. En weet je wat nog het meest fantastisch is van al dat reizen? Weer naar huis gaan. Thuiskomen en met duizenden knuffels en kusjes worden ontvangen. Geluksmomentjes!

– Met familie en vrienden zijn: leuke dingen doen, erop uit of gewoon gezellig thuis op de bank met een kop thee of glas wijn.

Drie favoriete quotes

Dit is echt lastig. Ik hoor er vaak eentje en dan denk ik, JA! En dan vergeet ik hem weer. Herken je dat? Mijn Pinterest en Instagram staan vol met quotes waarvan ik denk ja daar zit wat in. Eentje echter is mij altijd bij gebleven.

– Don’t dream of life but live your dream. Ik denk dat ik deze voor het eerst las op een ansichtkaart toen ik in Spanje werkte. Deze heb ik toen gekocht en naar mijn ouders gestuurd. Ik vond hem zo perfect slaan op hoe ik in het leven stond. Op dat moment, maar eigenlijk altijd. Er zijn teveel mensen met dromen, waarvan ondergetekende, maar die het niet doen of niet waarmaken. GO! Ga het gewoon doen. Probeer het. Val. En sta weer op! Niet denken aan hoe je zou willen dat het zou zijn, maar het gewoon creëren. Begin klein en bouw het op. And start living your dream!

– Daarnaast een greep uit onderstaande. Kan gewoon niet kiezen.

Drie vakantiebestemmingen 

Waar ik al geweest ben zie hieronder, maar ik zou heel graag nog naar Indonesië, Santorini en en en en en … nog zoveel willen.

6bb1f1

– Curacao: dat voelt als thuiskomen. Elke keer als ik daar ben denk ik ja! Hier wil ik langer blijven. Ik heb op Curacao een half jaar stagegelopen en ben er daarna nog een keer of tien (voor werk) terug geweest. Wat een heerlijk eiland.

– Zuid-Afrika: Vorige week was ik in Kaapstad en ik ben totaal verknocht geraakt aan het land. Zoveel vlinders. Zo verliefd! Daar MOET je echt een keertje heen.

– Nieuw-Zeeland: Klein stukje vliegen, maar dan heb je ook WAT! Echt een geweldig land, zoveel natuur, zo mooi! Het is dat het aan de andere kant van de wereld ligt anders ging ik er zeker vaker heen.

Drie dingen die ik dit jaar wil doen

– Cherry’s Favourites pimpen: ik vind het echt heerlijk om te schrijven, foto’s en video’s te maken en deze online te plaatsen. Ik merk dat ik ontzettend blij wordt van alle lieve en leuke reacties die jullie iedere keer geven. Dus mijn plan: meer tijd voor vrijmaken en het nog verder te ontwikkelen. Er valt nog zoveel meer uit te halen!! So stay tuned.

– Fit worden: dat Victoria’s Secret – body plan heb ik ook maar doodgezwegen. Pffff, vermoeiend al dat sporten in combinatie met weinig slaap en twee bengels aan je benen. Maar inmiddels alles op de rit. Komend jaar een nieuwe angel bij Victoria’s team: Cherry (hahahahaha, ain’t gonna happen, maar je moet de lat hoog leggen).

bali

– Naar BALI: als het goed in september gaan we ‘met het hele gezin’ (hoe zwaar klinkt dat) naar Bali. Heel veel hartjes voor Bali!!! Staat allang op mijn lijstje en gaat nu dan eindelijk gebeuren.

Dat was hem dan! The Three Things Tag. Wat een bevalling ;). Iedereen die deze tag over wil nemen mag zijn/haar gang gaan! Je mag natuurlijk ook de tag invullen hier bij de comments. Lijkt me leuk! Ik ben benieuwd naar jullie antwoorden.

 

Een gedachte over “Three Things

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s