Lifestyle·Personal·To do·Vlog

Lievelingsfeestje GAYPRIDE 2015

IMG_1892Vraag mij naar de mooiste dagen uit mijn leven en dan zul je ongetwijfeld een aantal keer de dag dat de canal-gay-parade door de grachten van Amsterdam voer horen. Als mijn stad zich transformeert tot één groot festivalterrein ben ik simpelweg op mijn allergelukkigst. Iedereen is vrolijk, openminded, lief en in een absolute partymood. Love the gaypride so so so much!

Ik vierde er ooit mijn verjaardag, ging een aantal jaar mee op een boot in de parade en nu sinds drie jaar huren we een grote boot, die langs de route ligt, waar we samen met zo’n zestig vriendjes en vriendinnetjes op kunnen feesten. Eerst kijken we de parade, daarna varen we er nog een uur of drie uur achteraan door de mooie grachten van Amsterdam. Om het feestje extra leuk te maken bedenken we elk jaar een thema voor onze boot. Afgelopen jaren hadden we ‘neon sport’ en ‘stars & stripes’, dit jaar stond de ‘animal parade’ centraal. De lieveheersbeestjes, kikkers, tijgers, panters, vissen, poesjes, schapen, hertjes, zebra’s, olifanten en konijnen vlogen je om de oren.

Als ik wil kan ik er uren, dagen en jaren over schrijven zo leuk vind ik het. Maar soms spreken beelden meer dan woorden, dus daarom: kijkt u mee naar een verslag van deze prachtige dag door de officiële aftermovie hieronder, die ik zelf in elkaar geknutseld heb.

Zie je het filmpje hierboven niet? Klik dan hier.

Op naar volgend jaar!!! Ben je er ook (weer) bij?!!

2 gedachten over “Lievelingsfeestje GAYPRIDE 2015

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s