Lifestyle·Travel·Vlog

Travelvlog 3: Hop on Hop off in Capetown

Een nieuwe travelvlog!!Cherry's Favourites in Capetown Het heeft even geduurd, sorry daarvoor. De reden is simpel. Ik ben echt een onhandige kluns als het aankomt op monteren en editen van filmpjes. Ik heb er nooit een boek over gelezen of er les in gehad, dus ik doe maar wat. Geeft niets, ik leer elke dag! Maar goed, daardoor duurt het soms wel ff en is er dan vandaag pas weer eentje. Een nieuwe vlog: YES!

Een tijdje terug was ik voor het eerst in Kaapstad en WAUW wat is het daar gaaf. Iedereen moet een keer in z’n leven naar Kaapstad. Echt! Nee echt! De mensen, het eten, de natuur, de wijnen, de omgeving, het klimaat en enorm veel leuke, mooie dingen om te zien en te ondernemen. Ik was er ruim drie dagen, maar ben nog lang niet uitgekeken. In deze vlog zie je hoe ik in een dag zoveel mogelijk van de stad zie door de ‘Hop on Hop off’-bus te nemen. Normaal ben ik groot voorstander van het zelf ontdekken van een stad ‘by going local’. Openbaar vervoer en zelf dingen uitzoeken en bekijken. Maaaaaaaar, uitzonderingen daargelaten. Als je maar weinig tijd hebt en veel wil zien op een ontspannen manier… Dan is deze bus wel de ideale manier. Uitstappen waar en wanneer je maar wilt en voor het opstappen geldt natuurlijk hetzelfde. Daarnaast laat ik je in deze vlog ook zien hoe idioot mooi mijn hotelkamer is deze reis. Je moet er van houden, maar ik hou ervan! Heel veel!

Allright, genoeg gekletst… Ga maar gewoon kijken… By the way, dit was slechts de eerste dag van de drie. Ik ben namelijk ook nog een hele dag op wijntoer geweest en naar Kaap de Goede Hoop afgereisd. Mochten jullie het leuk vinden om dat ook te zien… Let me know!

Voor nu veel plezier met kijken en vergeet niet je bucketlist aan te vullen met een reisje Kaapstad! Enne, laat me even weten wat je van deze vlog vond… In de comments op youtube/facebook of gewoon hieronder. Mijn dank is groot.

Liefs!

 

4 gedachten over “Travelvlog 3: Hop on Hop off in Capetown

  1. Wat ontzettend gaaf om jou zo te zien 😃!

    Leuke vlog, het enthousiasme spat ervanaf. Tis dat ik niet van vliegen hou, maar anders….😉.

    Groetjes,
    Joëlle

    1. Thanks!! Ik heb nog twee soortgelijke filmpjes… In Rio de Janeiro en Hangzhou-China, check it out. Staan ook hier op de site. En dat vliegen is best prima joh… Boekje lezen, filmpje kijken, oogjes dicht, wijntje, hapje… En de wereld ligt aan je voeten!!! 🙂

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s