Personal

Iets met 2015 in een notendopje

IMG_0392_FotorEen kleine resumé, recap of terugblik van 2015 lijkt mij wel op z’n plaats. Ik ben dan wel geen Mascha van Beautygloss of Cynthia van Miss Lipgloss met honderdduizenden bezoekers per maand, maar dit jaar ben ik toch meer dan 100% gegroeid. Ik laat jullie zien welke vijf berichten veruit het beste scoorde het afgelopen jaar.

Maar om te beginnen wat random facts. De meeste mensen wisten mijn blog te vinden via de Facebook pagina van Cherry’s Favourites. Dat is natuurlijk niet zo vreemd. Volg je deze trouwens nog niet? En wil je dat wel? Klik dan even hier. En ook het medium Pinterest zorgde voor de nodige bezoekers. Maar daarnaast ook heel veel via andere blogs die ik zelf volg. Opmerkelijk, vond ik zelf, maar vooral heel erg leuk. Zo kwamen er flink wat bezoekers via Ikvrouwvanjou.nlKellycaresse.nl & Mommytobe.nl.

Natuurlijk doe ik alsof ik een vrouw van de wereld ben… En mijn blog doet lekker met me mee. Maar liefst in 89 landen werd Cherry’s Favourites bezocht. Ik ben zelf nog niet eens in 89 landen geweest! Cool! In Nederland, België en de Verenigde Staten scoorde ik het hoogst.

Dan nu mijn Top 5! Net zoals dat gaat bij misverkiezingen begin je bij nummer vijf en eindig je bij nummer twee. Toch Steve Harvey?

Nee hoor, wij doen gewoon van vijf naar een. Zoals het hoort.

5. DIY Tipi tent in 1 middag

IMG_7928

Op nummer vijf een artikel waar ik privé heel veel reacties op heb gekregen. Mensen die de tent live kwamen bekijken, mensen die nog extra tips vroegen, maar vooral veel mensen die door dit artikel een tipi-tent zijn gaan maken. Ik was stiekem best trots toen ik daar hoorde. Want tsja je schrijft soms om te inspireren en als dat dan lukt… Yes! Heb je nog geen tipi-tent in huis, maar wil je er wel eentje? Dan moet je dit artikel dus even lezen.

4. Zie ginds komt de surprise

Sinterklaas suprise Cherry's Favourites 32

Kijk nou een bericht uit 2014! De drukste dag op mijn blog dit jaar was dan ook 11 november en dat kwam puur door dit artikel. Veel mensen waren blijkbaar op zoek naar inspiratie voor Sinterklaas surprises en google heeft mij hoog in zijn zoekresultaten gezet (denk ik). Dus bam! Heel veel mensen kwamen bij mij uit. Super leuk! Ook de hele periode naar Sinterklaas toe werd deze post echt heel goed bekeken. Met als goede follow up mijn post over Sinterklaasgedichten.

3. Droombaan: Mag ik Floortje Dessing opvolgen?

quote-about-travel-0161

Jaaaaaaa, ik had al gehoopt dat deze erin zou staan. Want dit was toch een soort van keerpunt, mijlpaal of gewoon een bijzonder momentje voor mezelf… Een hele eerlijke post waarin ik vertel dat ik altijd al droom van een baan als Floortje Dessing en ook gewoon besloot het op mijn manier te gaan doen. Momenteel staan er ongeveer vijf vlogs online van mijn reizen, maar ik heb nog beeldmateriaal van zeker tien. Dus 2016 here we come 🙂 Ik heb er zin in en ik hoop dat jullie ook blijven lezen en in dit geval ook kijken 🙂

2. The very best opblaasbedden

IMG_7944_Fotor

Deze post kwam gewoon precies op het juiste moment, lekker in de zomer, goed weer, festivals hier en daar en supersnel dook die opblaasbare flamingo in ene overal op Instagram op en elke ster werd ermee gespot. Ik vertelde je kort waar je deze kon kopen. En waar je ook hele coole andere kon kopen zoals deze donut of een pizza slice etc. Ik wil ze trouwens nog steeds allemaal wel 🙂

1. Het enige echte kleurboek voor volwassenen

9200000015511919

En dan tot slot deze op nummer een. Ook een artikel uit 2014. Ik geloof zelfs uit de echte beginperiode van mijn blog. Ruim voordat je echt werd doodgegooid met kleurboeken voor volwassenen had ik er al eentje in mijn bezit. Volgens mij was dit echt de allereerste die op de markt was. Ik kleur nog steeds af en toe… Met mijn dochter mee in ons gezamenlijke boek. Ik wil dan graag altijd mijn eigen kleurplaat maken, maar zij wil het liefste door die van mij heen krassen… Hmmm daar zijn we het nog niet helemaal over eens. Ook een puntje voor 2016 dan maar ;). Waarom deze post nog steeds zo populair is, geen idee eigenlijk. Ik denk dat ik wederom iets heb gedaan met tags, steekwoorden etc etc waardoor ik in google heel goed gevonden word. Nou prima! Volgend jaar ga ik proberen een ander op nummer een te krijgen 🙂

Nou dat was dan 2015 in een notendopje. Op naar 2016! Aan goede voornemens doe ik eigenlijk niet. Of misschien ook wel. Maar dan niet speciaal vandaag, maar dan gewoon elke dag, elke morgen of wanneer ik daar zin in heb. Dus lieve allemaal, ik wens jullie een merry everything and happy always. Van een beetje ‘Drink Champagne and Dance on the Tables’ is nog nooit niemand slechter geworden. Rest mij jullie nog te zeggen dat ik heel heel heel erg wil bedanken voor alle likes, shares, lieve reacties, tips, hartjes, volgers en vooral voor de tijd die jullie namen om mijn berichten te lezen of mijn vlogs te bekijken…. Dank daarvoor!

Liefs, Charissa

 

 

2 gedachten over “Iets met 2015 in een notendopje

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s