Lifestyle

Voor de ‘Full House’-lovers, net als ik: heel goed nieuws!

Full-house_1987_castMorgen, jawel morgen 26 februari 2016 is DE première van Fullers House op Netflix. Fullers House is een sequel van Full House. Vroeger een van mijn allerlievelings series! Die van jullie ook? Het verhaal ging over alleenstaande vader Danny Tanner (door Bob Saget, je weet wel van America’s Funniest Homevideos, my second best tv-show ever :)) en zijn drie dochters D.J. (door Candace Cameron), Stephanie (door Jodie Sweetin) en Michelle (door Mary-Kate and Ashley Olsen). De meisjes hadden hun moeder verloren nadat zij was aangereden door een dronken chauffeur. Vriend Joey Gladstone (Dave Coulier) en zwager Jesse Katsopolis (John Stamos) hielpen Danny een handje bij de opvoeding van de meisjes. Uncle Jesse!! Ik droomde echt van Uncle Jesse, hij was zo ontzettend knap met z’n stoere leren jasje. De woning van de familie Tanner was al snel stampvol, want Jesse trouwde met Rebecca en zij kregen samen een tweeling. Het huis kon dus bijna niet voller, maar dat zorgde altijd voor een gezellig en komisch geheel. Weet je nog hoe de theme song van Full House ging? Luister even mee…

Morgen gaat Full House dus eindelijk verder. De meisjes zijn volwassen en een soortgelijke geschiedenis zal zich herhalen. D.J. is dierenarts, getrouwd en heeft maar liefst drie mannetjes op de wereld gezet. Op tragische wijze verliest ze haar man, maar gelukkig is haar familie daar om haar te helpen. Stephanie (haar zusje) en haar beste vriendin Kimmy trekken bij haar om haar te helpen. Familie, liefde en vriendschap staan wederom centraal in Full(er) House.

Het leuke is dat heel veel castleden hun oude rol weer hebben opgepakt, enkel Michelle, die gespeeld werd door de Olsen Twins keert niet terug in Fuller House. Na ja vooruit, die kun je immers overal terug zien tegenwoordig. Al ben ik wel benieuwd hoe de makers dit hebben ingevuld. Hier alvast een korte teaser: (deze moet je echt even kijken, hij is zo zo zo zo leuk en herkenbaar!)

 

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik ga in ieder geval van morgen bingewatchend de hele dag voor Netflix zitten 🙂 Fuller House! Ik hoop zo dat het net zo leuk is als vroeger!!! Gelukkig belooft de trailer veel goeds!

maxresdefault

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s