Shop·Travel·Vlog

Shopping in San Francisco

IMG_0359Vandaag heb ik voor een jullie een nieuwe video. Een tijdje terug heb ik namelijk een bliksembezoek gebracht aan San Francisco. Een te gekke stad in de Amerikaanse staat California. Ik had slechts een enkele dag, echt veel te kort om deze stad te kunnen ontdekken. Mocht je hier ooit eens komen, trek er dan zeker een aantal dagen voor uit.

San Francisco staat bekend om zijn steile heuvels met oude kabeltrammetjes, de serie Full House, de gevangenis Alcatraz, de Victoriaanse huizen, de mist die altijd om en nabij de bekende Golden Gate Bridge hangt en zijn levendige gayscene. De stad doet mij op een of andere manier heel Europees aan, relatief weinig wolkenkrabbers en een hele relaxte sfeer.

Ik was hier net voor kerst en wilde graag wat kerstcadeautjes kopen. Voor familie en stiekem ook een beetje voor mezelf. Het werd dus een shoptrip. Het was ook niet mijn eerste keer in San Francisco en veel highlights en toeristische trekpleister heb ik al in een eerder bezoek gezien. Daarbij komt ook kijken dat ik nergens zo fijn kan shoppen als in Amerika. De dollar-euro koers mag dan wel niet zo gunstig meer zijn, toch blijft het een van mijn favoriete plekken op de wereld om te winkelen.

Dus vandaag laat ik jullie in onderstaande video een deel van mijn favoriete shops in Amerika zien. Er zijn er nog veel meer, maar ik had maar een dag en ook maar een batterij (helaas) voor de camera. Mochten jullie het leuk vinden dan zal ik in een volgend bezoek aan de USA nog meer favoriete shops laten zien. Let me know…

Benieuwd naar wat ik uiteindelijk wel en niet geshopt heb? Er komt een shoplog aan… So stay tuned!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s