Shop·Travel·Vlog

Shoplog San Francisco

Schermafbeelding 2016-04-12 om 22_FotorJoehoe! Het heeft even op zich laten wachten, maar zoals ik in mijn vorige video beloofde zou ik werken aan een shoplog. Jawel! Een heuse shoplog van mij. Een vriendinnetje volgt mij op allerlei social media kanalen en daarnaast zien en spreken we elkaar ook nog regelmatig in real life 😉 en vertelde mij dat ze zich nou weleens afvroeg wat ik nou allemaal kocht tijdens al die reisjes van mij. Of ik niet eens een shoplog kon opnemen. Ze had gelijk, dat kon ik best eens doen!

Ik kon door drukte thuis niet meteen na mijn trip naar San Francisco de shoplog opnemen dus ik sleepte mijn aankopen van hot naar her om uiteindelijk in Rio de Janeiro deze bewuste video op te nemen. Je zou zeggen zonde van je tijd! Ga iets leuks doen je bent in Riooooooo… Maar het regende onafgebroken drie dagen lang en dus was het helemaal geen straf om dit te doen.

Om een verder lang verhaal kort te maken, ik hoop dat jullie deze shoplog leuk vinden. Het is absoluut een try-out. Laat me daarom vooral weten wat je ervan vond, wil je dit vaker zien, of zeg je laat maar ;). Heb je tips of tricks, alle feedback is welkom. Have fun watching!

En heb je de San Francisco vlog nog niet gezien? Kijk dan even hier:

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s