About

Welkom op Cherry’s Favourites.

Dit is mijn ‘online’ hangout waar ik schrijf over al mijn favorieten… Dat betekent schrijven over diy’s, flamingo’s, opblaasbeesten, de leukste uitjes, de liefde, het mama-schap, reizen, shopping, shopping en shopping en nog veel meer wat mijn gewoon superduperblij maakt. Naast mijn blog ben ik ook stewardess en daardoor zie ik nogal wat van de wereld. En daar vlog ik over :). Ik ben van mening dat er teveel leuke dingen zijn om in één enkel leven te proppen, daarom deel ik ze… So we can join our forces :). Zet je roze bril maar op and I’ll welcome you to my ride ;).

Wie Cherry is? That’s me! Charissa van Nieuwkerk is mijn naam, beter bekend als Cherry in de volksmond. Aangenaam. Vandaar ook Cherry’s Favourites, duhhh :). Ik ben geboren in 1983, dus tel uit je winst. Was woonachtig in de city der city’s AMSTERDAM, waar ik nooit meer weg wilde, maar waar ik uit ruimtegebrek toch onlangs vaarwel zei. Maar ik woon nu op een steenworp afstand, dus blijf een beetje (wannabe) Amsterdammer.

Als stewardess vlieg ik meerdere malen per jaar de wereld rond momenteel. Daarvoor werkte ik als jr. producer bij een grote productiemaatschappij waar ik inspirerende 😉 televisieprogramma’s maakte en ik heb ALTIJD een passie voor schrijven gehad. Lang twijfelde ik, zal ik weer een blog beginnen? Ja, nee, ja, nee, maar JA! What a relief, here it is!

Naast de naam Cherry, Charissa, Cher, Char, Sis, Sissy of Sissa ben ik ook bekend als: vriendinnetje, (klein)dochter, eigenwijze drol, nichtje en mama van 2 kids en dat houdt me naast mijn overige werkzaamheden aardig van de straat, pfffff, pfffff, pffff… Ik puf nog steeds… Maar altijd met een big smile 🙂

Een samenvatting van mijn ‘ideale’ leven? Komt ie:

Wordle Cherry's Favourites
Nou dat was het wel. Wil je iets van mij weten? Let me know!

 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s